x
Thesportsnewz
Uncategorized

Luuk de Jong dompelt Espanyol in minuut 96 in rouw

Luuk de Jong dompelt Espanyol in minuut 96 in rouw
  • PublishedFebruary 14, 2022

De aanhang van Espanyol veerde op de stoeltjes, wachtend op het eindsignaal en een derbyzege, maar daar was de voorzet van Adama Traoré en het zo bewierookte hoofd van ‘Luuk’. De Jong viel een minuut voor tijd in en maakte zijn vierde competitiegoal.Tonny Vilhena weet na de stadsderby tegen FC Barcelona in ieder geval bij wat voor een geweldige club hij terecht lijkt te zijn gekomen. Het zijn geweldige weken voor Vilhena. De oud-Feyenoorder, die overkwam van het Russische Krasnodar, mocht kort na zijn komst op 21 januari zijn eerste drie minuten maken tegen Real Betis. Zijn basisdebuut volgde vorige week op bezoek bij Athletic de Bilbao en na drie minuten maakte hij zijn eerste goal. Na de 75 minuten toen, mocht hij van …
Lees verder…….

Written By
Brandy