x
Thesportsnewz
Uncategorized

Presentatie nieuwe Formule 1-auto’s: AlphaTauri toont nieuwe wagen

Presentatie nieuwe Formule 1-auto’s: AlphaTauri toont nieuwe wagen
  • PublishedFebruary 14, 2022

De auto’s worden in Barcelona (23-25 februari) en Bahrein (10-12 maart) zes dagen lang getest richting de eerste race op 20 maart in Bahrein.HaasHet Formule 1-team van Haas gaf als eerste een indruk van de gloednieuwe auto, op 4 februari. De VF-22 wordt dit seizoen opnieuw bestuurd door Mick Schumacher en Nikita Mazepin. Haas hoopt op een beter seizoen dan vorig jaar. Toen werd de auto helemaal niet doorontwikkeld, omdat de focus al volledig op 2022 lag. De renstal finishte het hele seizoen niet in de punten. „Het was een lang seizoen, maar ik ben vol vertrouwen dat we in 2022 weer in de mix zitten met de VF-22”, aldus teambaas Günther Steiner.Schrijf je in voor de Formule 1 nieuwsbrief en mis komend seizoen niets van al het nieuws rond Max Verstappen.Dankzij de via Mazepin binnengehaalde sponsor Uralkali rijdt Haas ook in 2022 in het wit, blauw en rood. Vanwege de nieuwe, technische reglementen zien de auto’s er dit jaar anders uit. De voor- en achtervleugels zijn bijvoorbeeld flink aangepast, de wielen zijn een stuk groter en daarnaast wordt er voor het eerst gebruikgemaakt van E10-brandstof.Met deze auto gaat Max Verstappen op jacht naar nieuwe wereldtitelⒸ Red Bull content poolRed Bull RacingRed Bull Racing was op woensdag 9 februari het tweede team dat de nieuwe auto aan de wereld toonde: de RB18. Teambaas Christian Horner erkende wel dat de bolide er binnenkort, als Max Verstappen en Sergio Pérez daadwerkelijk de baan opgaan, wel een stuk anders uitzien dan het showmodel tijdens de presentatie.Teambaas Christian Horner, Max Verstappen en Sergio Perez bij de onthulling van de nieuwe F1-auto.Ⓒ Red Bull content pool.„Ik kijk ernaar uit om weer in de auto te stappen en om te zien hoe alles aanvoelt”, aldus Verstappen. „Veel is nog onbekend wat betreft de auto. Het is niet dat je als coureur even instapt, in een auto die alleen een upgrade is ten opzichte van vorig jaar. Dat is de grootste verandering. Ik heb voldoende tijd gehad om de batterij weer op te laden en zal zorgen dat ik er fysiek klaar voor ben.”De presentatie van de nieuwe Aston MartinⒸ Aston MartinAston MartinIn tegenstelling tot de afbeeldingen bij Haas en het ’showmodel’ van Red Bull onthulde Aston Martin op donderdag 10 februari de nieuwe auto wel zoals-ie er ongeveer uit moet komen te zien. De groene AMR22 – dit jaar met gele accenten – wordt dit seizoen wederom bestuurd door Sebastian Vettel en Lance Stroll. Aston Martin eindigde afgelopen jaar op de zevende plek in het WK voor con …
Lees verder…….

Written By
Brandy