x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic niet antivax, maar: ‘Liever minder titels dan gedwongen vaccinatie’

Djokovic niet antivax, maar: ‘Liever minder titels dan gedwongen vaccinatie’
  • PublishedFebruary 15, 2022

De 20-voudig grandslamwinnaar werd vorige maand Australië uitgezet nadat de regering zijn visum had ingetrokken. De nummer één van de wereld dacht een medische vrijstelling te hebben gekregen, omdat hij onlangs hersteld was van corona.Antivax In eerste instantie werd Djokovic toegelaten, maar de minister van immigratie Alex Hawke besloot om zijn visum alsnog in te trekken. De aanwezigheid van Djokovic zou namelijk kunnen aanzetten tot burgerlijke onrust en antivaxsentimenten. “Ik ben nooit tegen vaccinatie geweest”, zei Djokovic, die ook bevestigde dat hij als kind was ingeënt, tegen de BBC. “Maar ik ben voorstander van de vrijheid om te kiezen wat je in je lichaam stopt.” …
Lees verder…….

Written By
Sky