x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Olympisch eventingkampioen geschorst wegens slaan paard

Sport Kort: Olympisch eventingkampioen geschorst wegens slaan paard
  • PublishedFebruary 16, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Belgische voetbalclub Eupen ontslaat trainer Krämer12.59 uur: De Belgische voetbalclub Eupen heeft trainer Stefan Krämer ontslagen. Assistent Michael Valkanis neemt het tot het einde van het seizoen over, zo liet de club uit de hoogste klasse weten.„Een lange reeks zonder overwinningen heeft tot deze beslissing geleid”, zegt Eupen in een verklaring. „Met een trainerswissel willen we het team een nieuwe impuls geven.”Krämer kwam afgelopen zomer in dienst bij Eupen. Daarvoor was de 54-jarige Duitser in de tweede en derde Bundesliga bij Arminia Bielefeld, Cottbus, Erfurt, Uerdingen en Magdeburg actief.Olympisch eventingkampioen geschorst we …
Lees verder…….

Written By
Larry