x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp laat kansen schieten tegen Cilic, ook Griekspoor onderuit

Van de Zandschulp laat kansen schieten tegen Cilic, ook Griekspoor onderuit
  • PublishedFebruary 17, 2022

Van de Zandschulp serveerde slecht tegen Cilic in de eerste set, maar kon in de rally prima mee met de Kroaat (ATP-24). Met drie suffe fouten schonk de nummer 50 van de wereld zijn opponent echter een 5-3 voorsprong, waarna hij in de game erop drie breekpunten miste.In de tweede set liep zijn opslag beter en miste Van de Zandschulp breekkansen voor een 4-0 en 5-1 voorsprong. De 26-jarige Wageninger won bij 4-2 nog wel zijn eigen opslag, maar met moeite. De ervaren Cilic rook bloed en sloeg onverbiddelijk toe. Met vijf opeenvolgende games pakte de 33-jarige Kroaat de overwinning. Ook Griekspoor komt …
Lees verder…….

Written By
Sky