x
Thesportsnewz
Uncategorized

Video – Sensatie! Gerwyn Price gooit twee(!) 9-darters, Van Gerwen slachtoffer

Video – Sensatie! Gerwyn Price gooit twee(!) 9-darters, Van Gerwen slachtoffer
  • PublishedFebruary 18, 2022

De darter uit Wales wierp tijdens de partij een perfecte leg via een 9-darter (177-180-144). Een week geleden verloor Van Gerwen in Liverpool in de halve finales van Jonny Clayton.Van Gerwen was de avond goed begonnen met een zege (6-3) op Joe Cullen. Tegen Pryce kwam de voormalig wereldkampioen met 4-2 achter, maar hij wist zich terug te knokken tot 4-4. Het werd ook nog 5-5, maar Pryce, de nummer 1 van de wereld, wierp de pijlen in de beslissende leg net wat scherper.Van Gerwen won de Premier League vijf keer. Het toonaangevende proftoernooi wordt dit jaar volgens een nieuwe opzet gespeeld. De darters spelen iedere speelronde een mini-toernooi volgens een afvalsysteem, beginnend met vier kwartfinales. De halvefinalisten ontvangen twee punten, de finalist drie punten en de winnaar vijf punten.Voor Price kon zijn avond nniet stuk. Nada …
Lees verder…….

Written By
Brandy