x
Thesportsnewz
Uncategorized

Slechte generale Benfica voor treffen met Ajax

Slechte generale Benfica voor treffen met Ajax
  • PublishedFebruary 19, 2022

De zoon van oud-Ajacied Dean Gorr√©, die in Nederland voor ADO Den Haag speelde, gaf tien minuten voor tijd een assist op Gaius Makouta die de eindstand bepaalde. Pas zes minuten daarvoor had de thuisploeg via Gustavo Sauer de aansluitingstreffer gemaakt. Benfica had bijna een uur voor gestaan dankzij goals van Adel Taarabt en Alex Grimaldo.Benfica, waar Jan Vertonghen negentig minuten speelde, staat derde in de Portugese competitie en lijkt de landstitel al te kunnen vergeten. De achterstand op koploper FC Porto is negen punten en dan heeft Benfica ook nog eens een duel meer gespeeld.Benfica ontvangt woensdag 23 februari in Lissabon Ajax in de achtste finales van de Champions League. …
Lees verder…….

Written By
Brandy