x
Thesportsnewz
Uncategorized

Flekken en Freiburg doen goede zaken; Paris SG hard onderuit

Flekken en Freiburg doen goede zaken; Paris SG hard onderuit
  • PublishedFebruary 20, 2022

Flekken trof aan de andere kant landgenoot Jeffrey Gouweleeuw, die met Augsburg zwaardere tijden beleeft aan de onderkant van de Bundesliga. Augsburg weet alleen VfB Stuttgart en Greuther Fürth nog onder zich. Nils Petersen en Nico Schlotterbeck zorgden in de eerste helft voor de goals namens de bezoekers, Michael Gregoritsch maakte tussendoor gelijk.Concurrent Hoffenheim, dat nu vierde staat, won eveneens een uitduel. Op bezoek bij VfL Wolfsburg werden de drie punten meegenomen via dezelfde cijfers als waarmee Augsburg dat deed: 1-2. Union Berlin haakte een beetje af in de strijd om de Europese tickets, de club uit de hoofdstad verloor met 1-0 bij laagvlieger Arminia Bielefeld.Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het …
Lees verder…….

Written By
Larry