x
Thesportsnewz
Uncategorized

Live Eredivisie: Duarte zet Groningen met heerlijke trap op voorsprong tegen PEC

Live Eredivisie: Duarte zet Groningen met heerlijke trap op voorsprong tegen PEC
  • PublishedFebruary 20, 2022

Bekijk de statistieken van alle wedstrijden in het Eredivisie-match center.De zondag wordt geopend met PEC Zwolle – FC Groningen. PEC is dan hekkensluiter, maar is na Ajax en AZ de best presterende ploeg van 2022.Willem II – Ajax 0-1Koploper Ajax kwam zaterdag al in actie, vanwege het op het programma staande Champions League-duel met Benfica. Trainer Erik ten Hag hield nog geen rekening met de uitwedstrijd van komende woensdag tegen Benfica in de achtste finales van de Champions League. Hij gunde geen spelers rust, Ajax startte met dezelfde spelers als afgelopen zondag tegen FC Twente. Desondanks worstelden de Amsterdammers lange tijd in Tilburg. Pas tien minuten voor tijd vond verdediger Jurriën Timber een gaatje in de Tilburgse defensie: 0-1.AZ – Heracles Almelo 2-1AZ voerde de druk op nummer 3 Feyenoord op, door thuis met 2-1 van Heracles Almelo te winnen. Tijjani Reijnders en Vangelis Pavlidis zorgden voor de Alkmaarse goals, Nikolai Laursen maakte tussendoor met …
Lees verder…….

Written By
Larry