x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic pakt na alle commotie draad op in Dubai: ‘Motivatie is heel groot’

Djokovic pakt na alle commotie draad op in Dubai: ‘Motivatie is heel groot’
  • PublishedFebruary 21, 2022

Maar ondanks de stroom aan negativiteit die Djokovic over zich heen kreeg, heeft zijn ambitie er niet onder geleden. De Serviër liet zich afgelopen week bijvoorbeeld ontvallen dat hij op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs weer een poging gaat wagen een gouden medaille te veroveren.Schema ongewis Op de korte termijn heeft Djokovic vanwege zijn status als niet-gevaccineerde nog geen idee hoe zijn schema eruit zal zien. “Ik heb de toernooien momenteel niet voor het uitkiezen”, beseft hij. Dat betekent dat Djokovic, zoals het er nu naar uitziet, ook in maart de hoog aangeschreven Amerikaanse toernooien in Indian Wells en Miami moet overslaan, tenzij hij van de Amerikaanse autoriteiten een uitzonderingspositie krijgt. “Waar ik welkom ben, spe …
Lees verder…….

Written By
Sky