x
Thesportsnewz
Uncategorized

VIDEO Liverpool-speelster maakt bizarre ’perfect hattrick’ in eigen doel

VIDEO Liverpool-speelster maakt bizarre ’perfect hattrick’ in eigen doel
  • PublishedFebruary 21, 2022

Ze speelde haar 50e interland voor de Kiwi’s en het is er zeker een die haar nog lang zal heugen. Alleen niet in positieve zin. De verdedigster van Liverpool maakte namelijk binnen het half uur in de interland tegen de VS een hattrick. Alleen waren het wel alle drie treffers in haar eigen doel.En nog een bijzondere ook: eentje met rechts, eentje met het hoofd en nog een zeer knullige met links. Een ’perfect hattrick’ ook wel genoemd in het voetbal.Bondscoach Jika Klimkova kon het niet meer aanzien en wisselde in de 40e minuut Moore, om haar uit haar lijden te verlossen. De verdedigster had dikke tranen bij haar wissel en werd gelukkig wel getroost door haar ploeggenotes.De VS won uiteindelijk met 5-0 van Nieuw-Zeeland. …
Lees verder…….

Written By
Brandy