x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bizarre tenniswedstrijd: Zverev pakt winnende punt om 5 uur(!) ’s nachts

Bizarre tenniswedstrijd: Zverev pakt winnende punt om 5 uur(!) ’s nachts
  • PublishedFebruary 22, 2022

De Duitse nummer 3 van de wereld moest op het Mexicaanse hardcourt diep gaan om de Amerikaan Jenson Brooksby te verslaan. Zverev werkte in de tweede set twee matchpoints weg en trok de partij alsnog naar zich toe: 3-6 7-6 (10) 6-2. De partij begon ruim na middernacht en duurde bijna 3,5 uur.Volgens de ATP eindigde een partij op de tour nog nooit zo laat. Het vorige record stond op naam van de Australiër Lleyton Hewitt en Marcos Baghdatis uit Cyprus, die op de Australian Open van 2008 pas om 04.34 uur lokale tijd klaar waren. In Acapulco eindigde de slijtageslag tussen Zverev en Brooksby nog 21 minuten later, om 04.55 uur. De toeschouwers op de volgepakte trib …
Lees verder…….

Written By
Brandy