x
Thesportsnewz
Uncategorized

Comeback Arantxa Rus komt te laat in Doha

Comeback Arantxa Rus komt te laat in Doha
  • PublishedFebruary 23, 2022

Arantxa Rus heeft haar knappe overwinning in de eerste ronde van het sterk bezette hardcourttoernooi van Doha geen vervolg weten te geven. De nummer 66 van de wereld verloor in de tweede ronde van Tereza Martincová (WTA-42) uit Tsjechië: 2-6, 4-6.Rus werd meteen twee keer op love gebroken en liep daarna alleen nog maar achter de feiten aan. In set twee ging het zelfs in haar eerste drie servicegames mis. Ze brak nog wel twee keer terug, maar dat bleek uitstel van executie. Lucky loser Rus, die als lucky loser in het hoofdschema terecht was gekomen en maandag won van de sterker geachte Russin Veronika Koedermetova, greep door de nederlaag naast de 60ste plek op de WTA-ranking. Dat …
Lees verder…….

Written By
Sky