x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zverev uit toernooi gezet na stukslaan racket tegen stoel scheidsrechter

Zverev uit toernooi gezet na stukslaan racket tegen stoel scheidsrechter
  • PublishedFebruary 23, 2022

Zverev kwam in het verleden al vaker negatief in het nieuws, maar zijn tennistalent leek het de laatste jaren van zijn onstuimige karakter te winnen. Naast diskwalificatie van het toernooi in Mexico moet hij ook vrezen voor een zware straf. De overkoepelende tennisbond ATP heeft al een onderzoek ingesteld.De Duitser had een kort nachtje achter de rug, nadat hij dinsdag nog tot bijna 05.00 uur ‘s nachts op de baan had gestaan voordat hij zijn partij in het enkelspel had gewonnen. Samen met Marcelo Melo mocht hij nu dubbelen. Geruzie over een bal In de beslissende supertiebreak tot de tien begon het geruzie bij een achterstand van 8-6 over een bal die al dan niet uit was. Melo en Zverev zagen de bal duidelijk buiten de lijnen stuiteren, waardoor het 8-7 zou worden. De umpire oordeelde echter dat het 9-6 werd voor Lloyd Glasspool en Harri Heliovaara, die daarna meteen hun eerste matchpoint benutten. De tegenstanders kregen nog een vrie …
Lees verder…….

Written By
Sky