x
Thesportsnewz
Uncategorized

Medvedev wint eenvoudig en komt steeds dichter bij wereldwijde nummer één-positie

Medvedev wint eenvoudig en komt steeds dichter bij wereldwijde nummer één-positie
  • PublishedFebruary 24, 2022

Zo is het einde van een tijdperk in zicht. Ruim achttien jaar lang werd de ranglijst aangevoerd door Roger Federer, Rafael Nadal of Djokovic. En tussendoor een klein jaar door generatiegenoot Andy Murray.Met nog drie zeges kan Medvedev die hegemonie dus hoe dan ook doorbreken. Voor een plaats in de halve finales neemt hij het op tegen Yoshihito Nishioka, de Japanse nummer 103 van de wereld. Mogelijk weer partij tegen Nadal Daarna wacht hem mogelijk nog een zwaar duel met Rafael Nadal in de halve finales. De Spaanse tennisser was in januari nog te sterk voor Medvedev in een heroïsche finale van de Australian Open. Nadal rekende in Acapulco simpel af (6-0, 6-3) met Stefan Kozlov en treft in de kwartfinales Tommy Paul uit de Verenigde Staten. Wie Medvedev in ieder geval niet meer treft, is de als tweede geplaatste …
Lees verder…….

Written By
Sky