x
Thesportsnewz
Uncategorized

Gio schakelt Dortmund uit, Atalanta door Nederlandse assists overtuigend verder

Gio schakelt Dortmund uit, Atalanta door Nederlandse assists overtuigend verder
  • PublishedFebruary 25, 2022

Rangers pakte na 20 minuten de leiding via een rake strafschop van James Tavernier, maar via Donyell Malen knokte Dortmund zich terug in de tweekamp. Eerst gaf de Nederlander een assist bij een gelijkmaker van Jude Bellingham en even later tikte hij op aangeven van de Brit de 1-2 binnen.Na rust was het echter weer Tavernier die de Schotten naast Dortmund schoot. Daarmee werd het verweer van de bezoekers geknakt en waren de grootste kansen op de zege nog voor Rangers.Oranje-assists bij AtalantaMede door twee assists van Nederlandse makelij meldt Atalanta Bergamo zich bij de laatste zestien van de Europa League. Op bezoek bij Olympiakos wonnen de Italianen eenvoudig met 0-3, nadat het in eigen huis al 2-1 was geworden voor Atalanta.Atalanta was het seizoen in de Champions League begonnen, maar moest als nummer 3 achter Manchester …
Lees verder…….

Written By
Larry