x
Thesportsnewz
Uncategorized

Programma Eredivisie: Wie doet er goede zaken in rechterrijtje?

Programma Eredivisie: Wie doet er goede zaken in rechterrijtje?
  • PublishedFebruary 26, 2022

Bekijk de statistieken van alle wedstrijden in het Eredivisie-match center.Heracles Almelo – PEC ZwolleKan PEC Zwolle de laatste plaats in de Eredivisie verlaten? Dat lukt de formatie van Dick Schreuder als het in Almelo van Heracles wint. Mocht PEC dat voor elkaar boksen, dan is het gat met de thuisclub nog maar drie punten. De aftrap in Erve Asito is om 16.30 uur.FC Groningen – Willem IIFC Groningen vindt bij een zege op Willem II (aanvang 18.45 uur) weer aansluiting met de ploegen die meestrijden voor de play-offs om Europees voetbal. Willem II staat vijftiende en heeft in het carnavalsweekeinde een resultaat hard nodig om weg te blijven uit de degradatiezone.SC Cambuur – Fortuna SittardNet als FC Groningen is SC Cambuur in de race om de Europese play-offs. En net als Willem II heeft Fortuna Sittard de punten hard nodig om zich ook volgend seizoen nog van Eredivisie-voetbal verzekerd te weten. Wie trekt er aan het langste eind? Om 21.00 uur gaat de bal rollen in Lee …
Lees verder…….

Written By
Larry