x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: Anderlecht laat punten liggen na reanimatie op tribune

Sport kort: Anderlecht laat punten liggen na reanimatie op tribune
  • PublishedFebruary 27, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Anderlecht laat punten liggen na reanimatie op tribune23:18 uur Anderlecht heeft in de Belgische voetbalcompetitie punten laten liggen bij OH Leuven. Met de Nederlanders Wesley Hoedt en Joshua Zirkzee in de basis kwam de ploeg van trainer Vincent Kompany niet verder dan 0-0. Het duel lag in de eerste helft bijna een half uur stil, omdat een supporter op de tribune van stadion Den Dreef gereanimeerd werd.Dat gebeurde na ongeveer een kwartier spelen. De scheidsrechter legde de wedstrijd stil, zodat de medische hulpdiensten hun werk konden doen. De b …
Lees verder…….

Written By
Brandy