x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van tennisbaan naar vuurlinie: ‘Heb geen ervaring, kan wel met wapen overweg’

Van tennisbaan naar vuurlinie: ‘Heb geen ervaring, kan wel met wapen overweg’
  • PublishedFebruary 27, 2022

Stachovsky doet zijn verhaal via een videoverbinding aan Sky Sports. Aan de andere kant van de lijn zit een breekbaar persoon, zichtbaar emotioneel als hij het over zijn vader en broer in Oekraïne heeft. Ze slapen in de kelder. Voor hun eigen veiligheid, nu de Russen hun land zijn binnengevallen.Als zijn vrouw en kinderen in veiligheid zijn gebracht, gaat Stachovsky zijn landgenoten helpen. “En natuurlijk zou ik vechten, het is de enige reden waarom ik probeer terug te gaan.” Zo uitgesproken als de inmiddels 36-jarige Stachovsky kom je ze weinig tegen in de topsport. Hij nam het ook op voor Novak Djokovic toen die van de Australian Open werd geweerd. In de kwalificaties voor …
Lees verder…….

Written By
Sky