x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Arsenal noteert recordverlies van 128 miljoen euro

Sport Kort: Arsenal noteert recordverlies van 128 miljoen euro
  • PublishedMarch 1, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Arsenal noteert recordverlies van 128 miljoen euro00.09 uur: Arsenal heeft maandag een recordverlies van 107,3 miljoen Britse pond (128,3 miljoen euro) bekendgemaakt over het boekjaar dat liep tot 31 mei 2021. Na een min van bijna 50 miljoen pond in het voorgaande jaar, heeft de club uit de Premier League daarmee het grootste verlies uit de clubgeschiedenis geleden.Volgens Arsenal komt zo’n 85 miljoen pond (ruim 100 miljoen euro) op het conto van de coronapandemie. De Londenaren konden in het seizoen 2020-2021 slechts twee we …
Lees verder…….

Written By
Larry