x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: (Wit-)Russen ’neutraal’ nog wel welkom bij zwemwedstrijden

Sport kort: (Wit-)Russen ’neutraal’ nog wel welkom bij zwemwedstrijden
  • PublishedMarch 1, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Marathonschaatser Bart Hoolwerf klopt broer Evert in Zweden12.29 uur: Marathonschaatser Bart Hoolwerf heeft de tweede wedstrijd in de Grand Prix op natuurijs in het Zweedse Lulea gewonnen. Hij was na 100 kilometer de snelste in een massasprint.Hoolwerf klopte zijn oudere broer Evert. De kersverse Nederlands kampioen Jordy Harink legde beslag op de derde plaats en nam de leiding in het algemeen klassement over van Marthijn Mulder, de winnaar van de eerste wedstrijd in de Grand Prix.Eerder op dinsdag ging de zege bij de vrouwen naar Ineke Dedden. Ze klopte na 80 kilometer Elsemieke van Maaren en Sharon Hendriks in een massasprint. De 28-jar …
Lees verder…….

Written By
Brandy