x
Thesportsnewz
Uncategorized

Britse bond: ’Russische coureurs niet welkom in Verenigd Koninkrijk’

Britse bond: ’Russische coureurs niet welkom in Verenigd Koninkrijk’
  • PublishedMarch 2, 2022

Die beslissing komt een dag na het statement van de internationale autosportfederatie FIA, die besloot dat coureurs onder een neutrale vlag nog wél mogen meedoen. De officials in Engeland vinden dat echter te weinig, nadat het Internationaal Olympisch Comité eerder al aanraadde om Russische sporters te weren.Schrijf je in voor de Formule 1 nieuwsbrief en mis komend seizoen niets van al het nieuws rond Max Verstappen.„We zijn verenigd met de bevolking van Oekraïne na de invasie en de onaanvaardbare acties die hebben plaatsgevonden. Dit is een tijd voor de internationale motorsportgemeenschap om in actie te komen en steun te betuigen aan de bevolking van Oekraïne en onze collega’s bij de Federation Automobile d’Ukraine (FAU)”, stelt David Richards namens Motorsport UK.„Het is onze plicht om welke invloed dan ook aan te wenden om deze volledig ongerechtvaardigde invasie van Oekraïne te stoppen. We zouden de motorsportgemeenschap en onze collega’s over de hele wereld aanmoedigen om de aanbevelingen van het Internationaal Olympisch Comité volledig te omarmen en alles te …
Lees verder…….

Written By
Larry