x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Start honkbalseizoen MLB uitgesteld na uitblijven akkoord

Sport Kort: Start honkbalseizoen MLB uitgesteld na uitblijven akkoord
  • PublishedMarch 2, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Start honkbalseizoen MLB uitgesteld na uitblijven akkoord23.45 uur: De start van het Amerikaanse honkbalseizoen in de Major League Baseball (MLB) wordt uitgesteld. Het lukte de MLB niet om tot een akkoord te komen met de spelers over een collectieve arbeidsovereenkomst.Het overleg van dinsdag werd gezien als laatste kans om het seizoen eind maart te kunnen starten. Rob Manfred, bestuurder van de MLB, zei na het stuklopen van de onderhandelingen dat de eerste twee speelronden niet doorgaan. De partijen hadden negen dagen op rij met elkaar onderhandeld.Het is de negende keer in de historie van de MLB da …
Lees verder…….

Written By
Larry