x
Thesportsnewz
Uncategorized

Oud-tennisser Stachovsky: ‘Geen idee hoe ik reageer als ik iemand moet neerschieten’

Oud-tennisser Stachovsky: ‘Geen idee hoe ik reageer als ik iemand moet neerschieten’
  • PublishedMarch 3, 2022

Het plan was om na zijn vroege uitschakeling op de Australian Open – een vijfsetter in de eerste ronde tegen de Serviër Dusan Lajovic – van zijn tennispensioen te gaan genieten. Maar een maand later al is het gedaan met de rust en staat de Oekraïner Sergij Stachovsky klaar om te gaan vechten tegen Rusland.Al eerder maakte hij wereldkundig zich te hebben aangemeld als reservist van het Oekraïense leger. Inmiddels is de 36-jarige Stachovsky in Kiev aangekomen, zijn gezin in Hongarije achterlatend. Uiteraard met pijn in het hart. “Een extreem moeilijke keuze”, vertelt hij via een videoverbinding tegen de NOS. “Ik denk ook niet dat het een goede keuze is geweest om mijn drie kinderen – de jongste is drie, d …
Lees verder…….

Written By
Sky