x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: nipte zege marathonschaatser Evert Hoolwerf in Lulea

Sport Kort: nipte zege marathonschaatser Evert Hoolwerf in Lulea
  • PublishedMarch 3, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Marathonschaatser Evert Hoolwerf pakt winst in derde Grand Prix12:39 uur Evert Hoolwerf is de winnaar geworden van de derde Grand Prix op natuurijs in het Zweedse Lulea. De 26-jarige marathonschaatser uit het Utrechtse Eemdijk klopte op de streep zijn jongere broer Bart Hoolwerf, die zaterdag in de Alternatieve Elfstedentocht wel van start gaat in het oranje leiderspak.De koers over zestig kilometer – de vierde van vijf die de marathonschaatsers in negen dagen rijden in Lulea – verliep zoals vooraf kon worden verwacht. Een compact peloton zocht de weg over het zee-ijs van de Bottenvik …
Lees verder…….

Written By
Brandy