x
Thesportsnewz
Uncategorized

Derde plek op wereldranglijst op de tocht voor Van Gerwen

Derde plek op wereldranglijst op de tocht voor Van Gerwen
  • PublishedMarch 4, 2022

Begin 2021 raakte hij na zeven jaar zijn nummer één positie kwijt aan Gerwyn Price. Momenteel staat de drievoudig WK-winnaar derde, maar hij moet tijdens de UK Open hard aan de bak om ook na het toernooi die plek vast te houden.In 2020 schreef Van Gerwen het toernooi in Minehead op zijn naam. De 32-jarige Vlijmenaar moet tijdens de komende editie daardoor het gewonnen prijzengeld van twee jaar geleden, 100.000 pond, verdedigen.VertrouwenJames Wade en Michael Smith hijgen de Nederlander in zijn nek. Van Gerwen moet de komende dagen minimaal de halve finale halen wil hij Wade voorblijven. Smith staat echter ook maar 16.500 pond achter de Nederlander. Mocht hij de halve finale verliezen dan kan Smith hem met een finaleplek voorbij.Mighty Mike kan in ieder geval vertrouwen putten uit donderdagavond. In Exeter maakte hij ee …
Lees verder…….

Written By
Larry