x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Gerwen walst over iedereen heen tijdens vierde speelavond Premier League

Van Gerwen walst over iedereen heen tijdens vierde speelavond Premier League
  • PublishedMarch 4, 2022

De hele avond had Mighty Mike al indruk gemaakt met imponerende overwinningen op Jonny Clayton (6-1) en Michael Smith (6-2). In de finale verpulverde hij vervolgens Wright en daar was de Nederlander uiteraard heel blij mee. „Dit betekent veel voor me. Je wil niet te ver achterop raken, dus deze overwinning is heel belangrijk”, zei hij voor de camera van ViaPlay.Vooral de manier waarop Van Gerwen donderdagavond voor de dag kwam, deed hem goed. „Ik heb geen steken laten vallen, speelde ontspannen en mijn finishes waren heel goed. Dat is de basis”, vervolgde hij. „Ik ben hier samen met Vincent van der Voort en we hebben er ook echt samen op getraind om rustig te blijven en de focus te bewaren. Ik ben hier zeker trots op.”De komende dagen staat de UK Open op het pro …
Lees verder…….

Written By
Larry