x
Thesportsnewz
Uncategorized

Geëmotioneerde Vitesse-directeur Pascal van Wijk: ’Ik schaam mij diep’

Geëmotioneerde Vitesse-directeur Pascal van Wijk: ’Ik schaam mij diep’
  • PublishedMarch 5, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Scheidsrechter Rob Dieperink dirigeerde beide ploegen eerst naar de kleedkamers van het Gelredome nadat doelman Maduka Okoye van de bezoekers geraakt was door een drinkbeker. Eerder was er al een toeschouwer het veld op gestormd.„Een cameraman van ESPN heeft een zwaar stuk vuurwerk naast zijn hoofd horen ontploffen. Dat gaat helemaal nergens over”, baalde de algemeen directeur. „Dit waren drie, vier incidenten die niet op het voetbalveld thuishoren. Dit hoort niet bij ons en zo wil je de wedstrijden niet spelen.”Reactie in het DuitsVan Wijk sprak al kort met de veldbestormer. „Ik riep tegen hem: ’Joh, wat doe je nou? Heb je wel in de gaten wat je veroorzaakt?’ Die jongen begon in het Duits terug te praten, dan denk ik: hij is sowieso geen supporter van Vitesse. Ik weet niet wat hij hier doet, hij keek een beetje wazig uit zijn ogen. Wat is dit voor iemand? Die hier gewoon een wedstrijd verpest.”Sparta Rotterdam wilde het in blessuretijd gestaakte uitduel met Vitesse niet meer hervatten. „Laten Vitesse en de KNVB dit …
Lees verder…….

Written By
Brandy