x
Thesportsnewz
Uncategorized

Live Eredivisie: Veerman opent score voor PSV tegen Heracles

Live Eredivisie: Veerman opent score voor PSV tegen Heracles
  • PublishedMarch 6, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. PSV – HeraclesDe zondag wordt om 12:15 uur afgetrapt in Eindhoven waar PSV dus het veld betreed tegen Heracles. Cody Gakpo zit na een enkelblessure weer bij de selectie van PSV, maar de aanvaller begint op de bank.PSV en Heracles spelen op een nieuwe grasmat in het Philips-stadion.FC Twente – SC CambuurRobin Pröpper maakt bij FC Twente weer deel uit van de selectie. De verdediger moest vorige week in aanloop naar het duel met RKC Waalwijk afhaken met een blessure, maar is weer van de partij. Kik Pierie maakt voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie. Hij was sinds de zomer uit de roulatie met een rugblessureReeds gespeelde duelsFeyenoord – FC GroningenFeyenoord liet in de eigen Kuip opnieuw dure punten liggen. Nadat de formatie van Arne Slot vorige week al verloor bij AZ (2-1), nam dit weekeinde FC Groningen een punt mee uit De Kuip. Cyriel Dessers maakte halverwege de tweede helft de openingsgoal van Michael de Leeuw ongedaan, maar verder kwam Feyenoord niet: 1-1.Willem II – SC HeerenveenWillem II en SC Heerenveen konden hun slechte reeksen niet onderbreken door een overwinning. In Tilburg eindigde het treffen in 0-0.Go Ahead Eagles – FC UtrechtOok het du …
Lees verder…….

Written By
Larry