x
Thesportsnewz
Uncategorized

VIDEO Stengs helpt via prachtassist Nice aan zege op PSG

VIDEO Stengs helpt via prachtassist Nice aan zege op PSG
  • PublishedMarch 6, 2022

PSG blijft de Franse competitie riant aanvoeren. Nice klom naar de tweede plaats, met een achterstand van dertien punten. Olympique Marseille kan zondag tijdens het thuisduel met AS Monaco op twaalf punten van de lijstaanvoerder komen. Bij PSG ontbrak de geschorste Kylian Mbappé. De aanvaller is er woensdag weer bij als zijn ploeg tijdens de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League een voorsprong van 1-0 verdedigt.Georgino Wijnaldum werd in blessuretijd gewisseld bij PSG, waar Xavi Simons op de bank bleef. Justin Kluivert en Pablo Rosario hadden een basisplaats bij de thuisploeg. Stengs mocht na 79 minuten invallen voor Nice.Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de Ligue 1 …
Lees verder…….

Written By
Brandy