x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zes spelers Vitesse op scherp tegen AS Roma

Zes spelers Vitesse op scherp tegen AS Roma
  • PublishedMarch 9, 2022

Vitesse mist de afgelopen weken voortdurend spelers door schorsingen. Loïs Openda incasseerde rood tegen FC Groningen, Jacob Rasmussen kreeg de rode kaart tegen FC Twente en Adrian Grbic moest met rood het veld verlaten tegen FC Utrecht. In vergelijking met de wedstrijd tegen Sparta van afgelopen vrijdag, die in de blessuretijd bij een stand van 0-1 werd gestaakt, is Grbic weer beschikbaar. Naar verwachting keert de Oostenrijker, die de belangrijke openingsgoal maakte tegen Rapid Wien, terug in de basis en begint Bazoer weer op de bank, zoals ook tegen Sparta het geval was, toen hij zijn rentree maakte na een periode van afwezigheid door fysieke klachten.Schrijf je in voor d …
Lees verder…….

Written By
Larry