x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rus knokt in Indian Wells, maar verliest toch van Amerikaanse wildcard-speelster

Rus knokt in Indian Wells, maar verliest toch van Amerikaanse wildcard-speelster
  • PublishedMarch 10, 2022

Het is Arantxa Rus niet gelukt om de tweede ronde te bereiken van het WTA-toernooi in Indian Wells. De 31-jarige tennisster verloor na bijna tweeënhalf uur in drie sets van de Amerikaanse speelster Katie Volynets: 6-4, 4-6, 1-6.Rus, de nummer 69 van de wereldranglijst, begon goed aan de partij tegen Volynets, die voor het toernooi een wildcard ontving. Beide speelsters waren aan elkaar gewaagd, maar het was de service van Rus die haar regelmatig in de steek liet. Ze was in de eerste set wel effectief met het benutten van haar breakpoints. Tweede WTA-zege voor Volynets In de beslissende derde set werkte Rus bij een 3-1 achterstand nog vijf breakpoints weg, maar Volynets pakte uiteind …
Lees verder…….

Written By
Sky