x
Thesportsnewz
Uncategorized

Live Eredivisie: degradatiekraker tussen Fortuna Sittard en Willem II is begonnen

Live Eredivisie: degradatiekraker tussen Fortuna Sittard en Willem II is begonnen
  • PublishedMarch 13, 2022

Volg alle duels in de Eredivisie via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken.RKC Waalwijk – SC Heerenveen 0-0RKC en Heerenveen speelden een wedstrijd om snel te vergeten. In een wedstrijd waar kansen eigenlijk negentig minuten lang uitbleven werd vooral het publiek de grote verliezer.FC Groningen – NEC 4-3Een bijzonder spectaculair duel in Groningen, waar er binnen het half uur al vijf keer was gescoord en er tevens een rode kaart was uitgedeeld. NEC leek met tien man lang op weg naar de zege, maar met twee late treffers werd Romano Postema alsnog de grote man bij FC Groningen.Scheidsrechter Van der Eijk kwam na afloop van het duel terug op zijn beslissing om rood te geven aan NEC’er Souffian El Karouani: „Het was een koppende duwbeweging. Rood was te zwaar, ik ben niet blij met de beslissing.Sparta – Go Ahead Eagles 1-0Adil Auassar heeft Sparta Rotterdam aan een belangrijke overwinning in de strijd tege …
Lees verder…….

Written By
Larry