x
Thesportsnewz
Uncategorized

Osaka verlaat Indian Wells in tranen na onbeschofte opmerking van toeschouwer

Osaka verlaat Indian Wells in tranen na onbeschofte opmerking van toeschouwer
  • PublishedMarch 13, 2022

Venus en Serena Williams werden in 2001 in Indian Wells veelvuldig uitgejoeld door het publiek, dat de familie Williams van onsportief gedrag betichtte na hun niet gespeelde onderlinge duel in de halve finale.Een ronde eerder stookte de Russin Jelena Dementjeva, die in de kwartfinale van Venus had verloren, het vuur op met de opmerking dat vader Richard Williams wel zou bepalen wie de halve finale tussen Venus en Serena zou winnen. Venus besloot vier minuten voor aanvang van de halve eindstrijd vanwege een blessure niet te spelen tegen Serena, die vervolgens in de finale tegen Kim Clijsters – onder toeziend oog van vader Richard en zus Venus – continu werd uitgejoeld. Serena won de finale, maar werd zel …
Lees verder…….

Written By
Sky