x
Thesportsnewz
Uncategorized

Gevarieerde Monfils verrast Medvedev, die nummer één-positie weer inlevert

Gevarieerde Monfils verrast Medvedev, die nummer één-positie weer inlevert
  • PublishedMarch 15, 2022

Daniil Medvedev heeft op het masterstoernooi in Indian Wells een gevoelige tik van Gaël Monfils gekregen. De nummer één op de wereldranglijst verloor in de derde ronde met serieuze cijfers van de Fransman: 6-4, 3-6, 1-6.Er leek geen vuiltje aan de lucht na de eerste set voor de Rus, die Monfils bij 4-4 brak. Maar daarna ging bij Monfils (ATP-28) de motor aan. De 35-jarige Fransman blonk uit in de rally en liet met zijn gevarieerde spel Medvedev amper ruimte om in zijn ritme te komen. Onderhandse service Monfils schroomde op setpoint niet om de onderhandse service van stal te halen. Een probaat middel tegen Medvedev, die soms meters ver achter de baseline op een service staat te wachten. De Rus werd verrast en Monfi …
Lees verder…….

Written By
Sky