x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp geeft winst op toptienspeler geen goed vervolg in Indian Wells

Van de Zandschulp geeft winst op toptienspeler geen goed vervolg in Indian Wells
  • PublishedMarch 16, 2022

Botic van de Zandschulp is er op het masterstoernooi van Indian Wells niet in geslaagd de achtste finales te bereiken. Van de Zandschulp stuntte afgelopen zondag nog door de nummer negen van de wereld, de Canadees Félix Auger-Aliassime, te verslaan, maar kon die winst geen goed vervolg geven.De Veenendaler, 47ste op de wereldranglijst, moest in de derde ronde zijn meerdere erkennen in Miomir Kecmanovic. De nummer 61 van de wereld won met 7-6 (3), 7-5. Last van voetblessure Van de Zandschulp gaf in de eerste set weinig weg, maar Kecmanovic speelde nog degelijker. In de set zonder breekkansen ging het voor Van de Zandschulp in de tiebreak mis na onder meer een gelukkige bal van de 22-jarige Serviër op de netba …
Lees verder…….

Written By
Sky