x
Thesportsnewz
Uncategorized

De Formule 1 gaat weer beginnen! Op deze tijden komen Max Verstappen & co in actie

De Formule 1 gaat weer beginnen! Op deze tijden komen Max Verstappen & co in actie
  • PublishedMarch 17, 2022

Verstappen was zaterdag verreweg de snelste tijdens de derde en laatste testdag in Bahrein, ook al ging hij niet eens ’volle bak’, zoals de Red Bull Racing-rijder zelf zei. „De auto voelt goed en ik heb het gewenste programma kunnen afwerken, dus dat is positief. Maar het heeft niet veel zin om naar de rondetijden te kijken, want niemand is nog voluit gegaan”, zei de wereldkampioen na afloop van 53 ronden in de nieuwe Red Bull, waarmee hij over drie dagen gezien de allersnelste rijder van het veld was.Schrijf je in voor de Formule 1 nieuwsbrief en mis komend seizoen niets van al het nieuws rond Max Verstappen.„De nieuwe onderdelen die vandaag op de auto zaten, werkten goed en daar hoop je natuurlijk op. Ten opzichte van de eerste testdagen in Barcelona hebben we de auto sneller gemaakt.”Het Mercedes van Lewis Hamilton kwam ondanks een revolutionaire nieuwe auto een stuk minder voor de dag en sprak zelf over een moeizame test. Toch weigert Verstappen zich rijk te rekenen. „Want zo gaat h …
Lees verder…….

Written By
Brandy