x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nog altijd ongeslagen Nadal blijft koel in tennisgevecht met ‘verhitte’ Kyrgios

Nog altijd ongeslagen Nadal blijft koel in tennisgevecht met ‘verhitte’ Kyrgios
  • PublishedMarch 18, 2022

Ondertussen is Nadal al negentien wedstrijden op rij ongeslagen dit jaar. “Ik speelde een goede derde set”, vertelde hij na afloop. “Mijn service liep wat beter. Als Nick een goede dag heeft, is hij een speler waar je echt problemen mee kunt hebben. Dus ik ben erg blij met deze overwinning.””Nick speelde een geweldige wedstrijd en natuurlijk heeft hij een persoonlijkheid en zijn karakter”, aldus Nadal. “Soms doet hij dingen die ik niet leuk vind, maar ik respecteer hem, omdat hij een ander karakter heeft en op een andere manier naar dingen kijkt.” Talent tegen idool In de halve finales speelt Nadal tegen de verrassing van het toernooi: het 18-jarige Spaanse talent Carlos Alcaraz. Alcaraz won in de kwartfinales met …
Lees verder…….

Written By
Sky