x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Bol en Klaver probleemloos naar halve finale 400 meter WK indoor

Sport Kort: Bol en Klaver probleemloos naar halve finale 400 meter WK indoor
  • PublishedMarch 18, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Atletes Bol en Klaver overtuigend door op 400 meter bij WK indoor12.58 uur: Femke Bol heeft zich bij de WK indoor in Belgrado als eerste geplaatst voor de halve finales van de 400 meter. De 22-jarige Nederlandse zette in de series met 51,48 seconden de beste tijd neer. Ook Lieve Klaver ging zonder problemen door. Zij eindigde als tweede in haar serie in 51,96, waarmee ze zich als vijfde plaatste voor de halve finales van vrijdagavond.Bol, die vorig jaar op de Spelen van Tokio olympisch brons veroverde op …
Lees verder…….

Written By
Brandy