x
Thesportsnewz
Uncategorized

Titelverdedigster Badosa via Koedermetova naar laatste vier op Indian Wells

Titelverdedigster Badosa via Koedermetova naar laatste vier op Indian Wells
  • PublishedMarch 18, 2022

Paula Badosa en Maria Sakkari hebben als laatsten de halve finales op Indian Wells bereikt. De als vijfde geplaatste Spaanse, die als titelverdedigster aan het ‘vijfde grandslam’ is begonnen, versloeg Veronika Koedermetova met 6-3, 6-2 en de Griekse, als zesde ingeschaald, gaf de Kazachse Jelena Rybakina met 7-5,6-4 het nakijken.Badosa had de drie onderlinge duels met Koedermetova verloren, maar had nu geen kind aan de Russin. Die speelde slordig en ongeïnspireerd en had geen antwoord op de diep geslagen ballen van haar opponente. Sakkari keek in een mum van tijd tegen een 4-1 achterstand aan, maar won de set, mede dankzij twintig afzwaaiers van Rybakina, alsnog. Die liet in het begin van de tweede …
Lees verder…….

Written By
Sky