x
Thesportsnewz
Uncategorized

Roeblev en Fritz naar halve finales in Indian Wells

Roeblev en Fritz naar halve finales in Indian Wells
  • PublishedMarch 19, 2022

Andrej Roeblev is net als vorig jaar doorgedrongen tot de halve finales van het masterstoernooi in Indian Wells. De Russische nummer zeven van de wereld won met 7-5, 6-2 van de Bulgaar Grigor Dimitrov, de nummer 35 van de wereld.In de halve finales treft Roeblev de Amerikaan Taylor Fritz, die de Serviër Miomir Kecmanovic met 7-6 (5), 3-6, 6-1 de baas was. Van de vier onderlinge duels tussen Roeblev en Dimitrov, waaronder een kwartfinale op het ABN Amro-toernooi in Ahoy, hadden beiden er twee gewonnen. Nu verloor Dimitrov bij 2-2 zijn service, brak hij bij 4-5 terug en leverde hij meteen weer zijn opslag in. …
Lees verder…….

Written By
Sky