x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Leeds pakt spectaculaire zege in strijd tegen degradatie

Sport Kort: Leeds pakt spectaculaire zege in strijd tegen degradatie
  • PublishedMarch 19, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Leeds United verslaat Wolverhampton Wandereres en pakt belangrijke punten23.54 uur: In de Premier League heeft Leeds op bezoek bij de Wolves met 2-3 gewonnen. Luke Ayling zorgde in blessuretijd voor de winnende, zijn ploeg daarmee zeer belangrijke punten bezorgend.Leed staat na de zege 16e, op zeven punten boven ’de streep’.Tennisser Roeblev naar halve finales in Indian Wells23.12 uur: Tennisser Andrej Roeblev heeft de halve finales bereikt van het masterstoernooi van Indian Wells. De als zevende geplaatste Rus versloeg in de kwartfinale de Bulgaar Grigor Dimitrov in twee sets: 7-5 6-2.Voor Roeblev was het de dertien …
Lees verder…….

Written By
Brandy