x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Estafetteteams 4×400 meter naar WK-finales

Sport Kort: Estafetteteams 4×400 meter naar WK-finales
  • PublishedMarch 20, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Estafetteteams 4×400 meter naar WK-finales12.30 uur: De Nederlandse estafettevrouwen hebben bij de wereldkampioenschappen indoor in Belgrado met de tweede tijd de finale van de 4×400 meter bereikt. Dat deden Lieke Klaver, Eveline Saalberg, Andrea Bouma en Lisanne de Witte in een tijd van 3.29,36. Alleen het team van de Verenigde Staten was sneller: 3.28,82.Femke Bol werd gespaard voor de finale, die om 19.40 uur wordt gelopen.Ook de Nederlandse mannen bereikten zoals verwacht de finale op de 4×400 meter. Isayah Boers, Nick Smidt, Jochem Dobbe …
Lees verder…….

Written By
Larry