x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: Caleb Ewan mist ook Gent-Wevelgem en Brugge-De Panne

Sport kort: Caleb Ewan mist ook Gent-Wevelgem en Brugge-De Panne
  • PublishedMarch 21, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Ewan mist ook Gent-Wevelgem door ziekte12.43 uur: De Australische wielrenner Caleb Ewan neemt niet deel aan Gent-Wevelgem, een koers uit de WorldTour die zondag wordt verreden. Zijn ploeg Lotto-Soudal meldt dat de rappe sprinter nog niet hersteld is van een buikgriep. Die hield hem al uit Milaan-Sanremo, de voorjaarsklassieker waar hij tot de favorieten behoorde.Ewan (27) mist woensdag ook al de Minerva Classic Brugge-De Panne. Voor zijn fysieke tegenslag had de Australiër dit jaar al drie overwinningen geboekt. Hij won ritten in …
Lees verder…….

Written By
Brandy