x
Thesportsnewz
Uncategorized

Swiatek, de nieuwe nummer twee van de wereld, wint Indian Wells

Swiatek, de nieuwe nummer twee van de wereld, wint Indian Wells
  • PublishedMarch 21, 2022

Iga Swiatek is winnares geworden van het WTA-toernooi van Indian Wells. In de finale was ze met 6-4 en 6-1 veel te sterk voor Maria Sakkari uit Griekenland.Voor de 20-jarige Swiatek, voorheen de nummer vier van de wereldranglijst, was het de vijfde toernooiwinst. Haar eerste finale, in 2019 op het WTA-toernooi van Lugano, verloor ze nog, maar in de volgende vier leverde ze geen set in. Met Sakkari, die titelverdedigster Paula Badosa uit de finale hield, kende ze ook geen genade. In de eerste set verspeelde Swiatek een 4-2 marge, maar bij 5-4 sloeg ze toe. De Poolse benutte in een lange game haar derde setpoint na drie breakpoints te hebben overleefd. Daa …
Lees verder…….

Written By
Sky