x
Thesportsnewz
Uncategorized

Roda JC-redder Schrouff overleden

Roda JC-redder Schrouff overleden
  • PublishedMarch 22, 2022

Roda heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Schrouff, laat de Keuken Kampioen Divsie-club weten in een statement. „Dankzij zijn miljoeneninjecties bestaat de club nog steeds en heeft de club de weg naar boven weer ingezet. Schrouff bleef tot zijn overlijden een belangrijk klankbord voor de directie en de rvc van de club. Roda JC en Frits Schrouff blijven altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. De dank aan Frits Schrouff voor alles wat hij voor de club gedaan heeft, is niet in woorden uit te drukken”, aldus Roda, dat de nabestaanden van Schrouff, die fortuin maakte met een groothandel in oosterse producten, veel sterkte heeft gewe …
Lees verder…….

Written By
Brandy