x
Thesportsnewz
Uncategorized

Griekspoor gaat ook bij masterstoernooi Miami in de eerste ronde onderuit

Griekspoor gaat ook bij masterstoernooi Miami in de eerste ronde onderuit
  • PublishedMarch 24, 2022

Griekspoor moest halverwege de eerste set een break toestaan, die hij op 4-5 op de valreep wist te repareren. Vergeefse moeite, zo bleek: de solide spelende Cerundolo, die 46 plaatsen lager op de ranglijst staat dan zijn slordig spelende opponent, sloeg onmiddellijk terug en harkte alsnog de set binnen.Negen punten op rij De tweede set liep lang op service. Een breekkansje op 4-4 was niet besteed aan Griekspoor, die een game later vol aan de bak moest om zijn eigen opslag te behouden. De 25-jarige Haarlemmer sloeg vervolgens hard toe door vanaf 0-30 negen punten op rij te …
Lees verder…….

Written By
Sky