x
Thesportsnewz
Uncategorized

Osaka wint in Miami na gesprek met therapeut: ‘Al helpt het maar 5 procent’

Osaka wint in Miami na gesprek met therapeut: ‘Al helpt het maar 5 procent’
  • PublishedMarch 24, 2022

Bijna twee weken na haar emotionele nederlaag in Indian Wells is Naomi Osaka het WTA-toernooi van Miami begonnen met een overtuigende zege. De Japanse tennisster won in de eerste ronde met 6-3, 6-4 van Astra Sharma uit Australië.Osaka vertelde na afloop dat ze na haar wedstrijd in Indian Wells “eindelijk” met een therapeut had gepraat. In Indian Wells verloor Osaka in de tweede ronde en verliet ze in tranen de baan, nadat ze van slag was geraakt door een opmerking van een toeschouwer. Mentale aspect “Eindelijk ben ik gaan praten met een therapeut”, vertelde de 24-jarige Osaka na afloop van de partij tegen Sharma. “Ik ben een binnenvetter en ik wil altijd alles zelf oplossen, maar het mentale aspect is zo belangrijk. Als een professional je daarbij kan helpen, al is het maar vijf procent, dan is het dat al waard.” Dat wa …
Lees verder…….

Written By
Sky