x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Miedema met Arsenal in Champions League in slotfase naast Wolfsburg

Sport Kort: Miedema met Arsenal in Champions League in slotfase naast Wolfsburg
  • PublishedMarch 24, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Vrouwen Wolfsburg spelen gelijk bij Arsenal in Champions League23.13 uur: De voetbalvrouwen van VfL Wolfsburg hebben in de eerste wedstrijd van de kwartfinales in de Champions League gelijkgespeeld bij Arsenal. Het duel in Londen eindigde in 1-1.Tabea Waßmuth zette Wolfsburg al in de openingsfase op voorsprong. Lotte Wubben-Moy maakte kort voor tijd gelijk.Dominique Janssen en Jill Roord waren basisspeler bij de Duitse formatie. Vivianne Miedema speelde mee bij Arsenal.Juventus won in Turijn het eerste duel met Olympique Lyon, 2-1.Feyenoord in benefietwedstrijd in De Kuip niet langs RKC20.51 uur: Feyenoord is er in een benefiet …
Lees verder…….

Written By
Larry