x
Thesportsnewz
Uncategorized

Lewis Hamilton blijft bij standpunt over racen in Saoedi-Arabië

Lewis Hamilton blijft bij standpunt over racen in Saoedi-Arabië
  • PublishedMarch 25, 2022

De Mercedes-coureur stelde in december vorig jaar, voor de eerste race in Jeddah, al dat het niet zijn keuze was om te racen in het veelbesproken land. ,,Mijn mening is nog steeds hetzelfde. Het is vreselijk om sommige verhalen te horen”, aldus de Britse coureur.Hamilton heeft inmiddels ook begrepen dat er een brief naar hem is gestuurd door de familie van Abdullah al-Howaiti, een jongeman die op zijn veertiende is gearresteerd en onlangs opnieuw ter dood is veroordeeld. ,,Het is een heel complexe situatie. Maar het is ook 2022. Het zou makkelijk moeten zijn om voor verandering te zorgen. Het is vooral de verantwoordelijkheid van de mensen die de macht hebben, maar er is nog niet genoeg gebeurd. Ik v …
Lees verder…….

Written By
Brandy